Sluiten

Weet jij al dat je
internet browser verouderd is?
Je browser is misschien niet helemaal optimaal in gebruik met onze website.

Kies een browser

GA TERUG
DRAAI HET APPARAAT OM TE SPELEN
Original

SCHOOL OF ROCK

Nu op tv

School of Rock Spelletjes

School of Rock Foto's

In School of Rock volgen we een groep onconventionele en over-ijverige leerlingen op een prestigieuze basisschool en de mislukte muzikant die hen als invaldocent wil leren hoe ze nou echt op hun instrument moeten spelen. Voor hem staat de liefde voor Rock & Roll voorop. De twaalfjarige Tomika is één en al plezier. Haar beste vriendin is haar klasgenootje Summer. Ze is erg muzikaal en speelt de basgitaar én ze is de zangeres van de band. Summer is twaalf jaar en zit bij haar beste vriendin Tomika in de klas. Ze heeft stiekem een oogje op Freddy. In de band speelt ze de tamboerijn en ze is de manager die zorgt voor succes. Dewey is de vangende leraar en oprichter van de geheime band. Hij houdt erg van muziek en is daarom al snel de favoriete leraar van de klas. Hij gebruikt de taal van de rock en roll om zijn klas te onderwijzen en te inspireren. 

Zack, ook twaalf jaar oud, is van Chinese afkomst. Hij speelt elektrische gitaar. Zijn beste vrienden zijn Lawrence en Freddy, maar eigenlijk kan hij het met iedereen goed vinden. Freddy is de coole, knappe en populaire jongen uit de band. Zijn beste vrienden zijn Zack en Lawrence, hij is een voorbeeld voor hen. Hij weet niet dat Summer verliefd op hem is. Freddy is de drummer. Lawrence is de slimste jongen van de klas en is erg geïnteresseerd in techniek. Zack en Freddy zijn zijn beste vrienden. Hij speelt keyboard en heeft het hart op de juiste plaats zitten. In School of Rock volgen we een groep onconventionele en over-ijverige leerlingen op een prestigieuze basisschool en de mislukte muzikant die hen als invaldocent wil leren hoe ze nou echt op hun instrument moeten spelen. Voor hem staat de liefde voor Rock & Roll voorop. In School of Rock volgen we een groep onconventionele en over-ijverige leerlingen op een prestigieuze basisschool en de mislukte muzikant die hen als invaldocent wil leren hoe ze nou echt op hun instrument moeten spelen. Voor hem staat de liefde voor Rock & Roll voorop. In School of Rock volgen we een groep onconventionele en over-ijverige leerlingen op een prestigieuze basisschool en de mislukte muzikant die hen als invaldocent wil leren hoe ze nou echt op hun instrument moeten spelen. Voor hem staat de liefde voor Rock & Roll voorop. In School of Rock volgen we een groep onconventionele en over-ijverige leerlingen op een prestigieuze basisschool en de mislukte muzikant die hen als invaldocent wil leren hoe ze nou echt op hun instrument moeten spelen. Voor hem staat de liefde voor Rock & Roll voorop.

In School of Rock volgen we een groep onconventionele en over-ijverige leerlingen op een prestigieuze basisschool en de mislukte muzikant die hen als invaldocent wil leren hoe ze nou echt op hun instrument moeten spelen. Voor hem staat de liefde voor Rock & Roll voorop.

Previous
 • In School of Rock volgen we een groep onconventionele en over-ijverige leerlingen op een prestigi...
 • De twaalfjarige Tomika is één en al plezier. Haar beste vriendin is haar klasgenootje Summer. Ze ...
 • Summer is twaalf jaar en zit bij haar beste vriendin Tomika in de klas. Ze heeft stiekem een oogj...
 • Dewey is de vangende leraar en oprichter van de geheime band. Hij houdt erg van muziek en is daar...
 • Zack, ook twaalf jaar oud, is van Chinese afkomst. Hij speelt elektrische gitaar. Zijn beste vrie...
 • Freddy is de coole, knappe en populaire jongen uit de band. Zijn beste vrienden zijn Zack en Lawr...
 • Lawrence is de slimste jongen van de klas en is erg geïnteresseerd in techniek. Zack en Freddy zi...
 • In School of Rock volgen we een groep onconventionele en over-ijverige leerlingen op een prestigi...
 • In School of Rock volgen we een groep onconventionele en over-ijverige leerlingen op een prestigi...
 • In School of Rock volgen we een groep onconventionele en over-ijverige leerlingen op een prestigi...
 • In School of Rock volgen we een groep onconventionele en over-ijverige leerlingen op een prestigi...
Next