Sluiten

Weet jij al dat je
internet browser verouderd is?
Je browser is misschien niet helemaal optimaal in gebruik met onze website.

Kies een browser

GA TERUG
DRAAI HET APPARAAT OM TE SPELEN
Original

Make it Pop

De Situatie
De jongens en meiden worden gedwongen om hun verdieping te delen omdat er giftige stoffen zijn aangetroffen op de jongensafdeling. Jared houdt Sun Hi tegen die haar mobieltje wil terug vinden. Jared achtervolgt The Masked Girl.
(Seizoen 1 Aflevering 7)
Helaas, deze video is op vakantie. Gelukkig zijn er andere Make it Pop video’s die je op de deze pagina kunt bekijken.

Make it Pop Foto's

Sun Hi, Jodi and Corki zijn drie eerstejaars op een Amerikaanse kostschool. Met de hulp van mede klasgenoot en DJ, Kaleb, worden de meisjes naast kamergenoten ook bandleden. Ze groeien uit tot een sensatie en strijden om een plaats in de komende school musical. Jodi komt uit Brooklyn . Ze is een grote fashionista en houdt van dansen. Ze is alle trends altijd voor. Jodi mixt de K - pop stijl met New York muziek scène. Ze creert ook unieke outfits die er soms iets te wild uitzien. Sun Hi is dé definitie van een pop diva . Gek, wild, vrij, en soms een beetje in de war.. Op één punt na: een ​​ster te worden! Ze houdt van de schijnwerpers en legt alles vast op social media. Suns grote droom is om  echt beroemd te worden. Corki is het perfecte voorbeeld van een goede student. Hoewel ze super slim is valt er voor haar veel te leren typische tiener dingen: eerste liefdes, daten en schoolfeestjes etc. Caleb is een fantastische DJ en een muzikaal genie. Hij zegt vaak alles wat hij denkt en hij vult de gangen van de school met zijn beats . Nadat hij de drie meiden leert kennen wil hij met ze optreden in de club RyRi!

Sun Hi, Jodi and Corki zijn drie eerstejaars op een Amerikaanse kostschool. Met de hulp van mede klasgenoot en DJ, Kaleb, worden de meisjes naast kamergenoten ook bandleden. Ze groeien uit tot een sensatie en strijden om een plaats in de komende school musical.

Previous
  • Sun Hi, Jodi and Corki zijn drie eerstejaars op een Amerikaanse kostschool. Met de hulp van mede ...
  • Jodi komt uit Brooklyn . Ze is een grote fashionista en houdt van dansen. Ze is alle trends altij...
  • Sun Hi is dé definitie van een pop diva . Gek, wild, vrij, en soms een beetje in de war.. Op één ...
  • Corki is het perfecte voorbeeld van een goede student. Hoewel ze super slim is valt er voor haar ...
  • Caleb is een fantastische DJ en een muzikaal genie. Hij zegt vaak alles wat hij denkt en hij vult...
Next