Sluiten

Weet jij al dat je
internet browser verouderd is?
Je browser is misschien niet helemaal optimaal in gebruik met onze website.

Kies een browser

GA TERUG
DRAAI HET APPARAAT OM TE SPELEN
Original

Sam & Cat

#OppasOorlog
Sam & Cat houden een wedstrijdje: De babysitter die de oppaskinderen het leukst vinden, krijgt de enige slaapkamer in het huis.
(Seizoen 1 Aflevering 5)
Helaas, deze video is op vakantie. Gelukkig zijn er andere Sam & Cat video’s die je op de deze pagina kunt bekijken.

Sam & Cat Foto's

Na een reeks bizarre, grappige gebeurtenissen wonen Sam Puckett en Cat Valentine ineens samen in Los Angeles. Maar ze kunnen zichzelf niet onderhouden dus besluiten ze om makkelijk even wat geld te verdienen door te babysitten... maar ze komen er al gauw achter dat je een hoop geld kunt verdienen met kleine kids! Waarschuwing: SOL NIET MET SAM PUCKETT! Sam is nergens bang voor en heeft een zwarte band in zichzelf uit elke situatie vechten! Bereid je voor op de liefste tiener in de hele wereld; Cat Valentine! Dice is Sam en Cat's buurman en een van de grote redenen dat ze zo'n waanzinnige babysitting business hebben. Nona is Cat's vrolijke en zorgzame oma met een wilde kant! Ze is grappig en in haar hart nog jong. Na een reeks bizarre, grappige gebeurtenissen wonen Sam Puckett en Cat Valentine ineens samen in Los Angeles. Maar ze kunnen zichzelf niet onderhouden dus besluiten ze om makkelijk even wat geld te verdienen door te babysitten... maar ze komen er al gauw achter dat je een hoop geld kunt verdienen met kleine kids! Na een reeks bizarre, grappige gebeurtenissen wonen Sam Puckett en Cat Valentine ineens samen in Los Angeles. Maar ze kunnen zichzelf niet onderhouden dus besluiten ze om makkelijk even wat geld te verdienen door te babysitten... maar ze komen er al gauw achter dat je een hoop geld kunt verdienen met kleine kids!

Na een reeks bizarre, grappige gebeurtenissen wonen Sam Puckett en Cat Valentine ineens samen in Los Angeles. Maar ze kunnen zichzelf niet onderhouden dus besluiten ze om makkelijk even wat geld te verdienen door te babysitten... maar ze komen er al gauw achter dat je een hoop geld kunt verdienen met kleine kids!

Previous
  • Na een reeks bizarre, grappige gebeurtenissen wonen Sam Puckett en Cat Valentine ineens samen in ...
  • Waarschuwing: SOL NIET MET SAM PUCKETT! Sam is nergens bang voor en heeft een zwarte band in zich...
  • Bereid je voor op de liefste tiener in de hele wereld; Cat Valentine!
  • Dice is Sam en Cat's buurman en een van de grote redenen dat ze zo'n waanzinnige babysitting busi...
  • Nona is Cat's vrolijke en zorgzame oma met een wilde kant! Ze is grappig en in haar hart nog jong.
  • Na een reeks bizarre, grappige gebeurtenissen wonen Sam Puckett en Cat Valentine ineens samen in ...
  • Na een reeks bizarre, grappige gebeurtenissen wonen Sam Puckett en Cat Valentine ineens samen in ...
Next